Projekt SEIZMA-epicentar znanja

Seizma-epicentar znanja projekt je sufinanciran od strane Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Pokrenuli su ga studenti geologije i geologije zaštite okoliša na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Naš vrtić uključio se u projekt SEIZMA.
Cilj Seizme je razbiti mitove o potresima te educirati one najmlađe, a i nešto starije o tome što su to potresi i kako postupiti u slučaju istih. Kroz niz radionica djeca bi kroz igru naučila nove pojmove vezane uz Zemlju, potrese i prirodu koja nas okružuje. Sudjeluju studenti geologije: Ivan Podolšak, Renata Lukić, Katja Mužek, Iva Vrabac, Karlo Mateša, Ivana Vrkić, Andreja Ladišić i studentica logopedije Ema Malešević.
Radionice su se provodile sa djecom starijih vrtićkih skupina na svim našim objektima: Dupini, Žirafe, Cookies, Maline, Maslačci, Pužići i skupina Predškola. Što smo sve vidjeli, iskusili i inaučili pogledajte na fotografijama ispod. Na kraju radionice dobili smo  informativne letke i plakate o potresima, a svoje doživljaje s radionice prikazali smo crtežima i 3D prikazima.    

    

      Ispiši stranicu