HZJZ: Tjedan zdravlja u vrtiću - Vodeni tjedan

 13.4.2022.
 
PROJEKT „VODENI TJEDAN ZDRAVLJA U VRTIĆU“
 
Dječji vrtić „Šumska jagoda“ ove godine sudjeluje u projektu „Tjedan zdravlja u vrtiću“ u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvoTim projektom HZJZ obilježava Svjetski dan zdravlja koji je 7. travnja.  Projekt je započet 2021. godine s ciljem osvještavanja važnosti zdravlja i njegova očuvanja kao jedne od najvažnijih stvari za dug život. Prošlogodišnji Tjedan zdravlja u vrtiću obilježen je temom gdje se osvrćemo na brojne načine na koje svakodnevno možemo brinuti o našem zdravlju. Za 2022. godinu odlučeno je posebno baviti se temom vode i njezine važnosti za zdravlje kroz „Vodeni tjedan zdravlja u vrtiću“ koji će se održati od ponedjeljka do petka, od 4. do 8. travnja 2022.
Voda je posebno važna za očuvanje zdravlja, voda je svuda oko nas, pa čak i u nama stoga smo se odlučili sudjelovati u ovom hvalevrijednom projektu i taj tjedan proslaviti vodu koja je neophodna za naš život i zdravlje.
U projekt su se uključile skupine sa svih objekata: „Ptičice“ (objekt Sveti Duh 75), „Ježići“ (objekt Sveti Duh 58), „Mačići“ (objekt Dunjevac 15), „Maslačak“ (objekt Bijenik 164) i „Jagode“ (objekt Mikulići 133) na način na koji nas poziva HZJZ, ali i na neki svoj, inovativan način svakog dana obilježili jednu od tema kojom smo ukazali na važnostvode za zdavlje te smo sve dokumentirali video zapisima i fotografijama.
 
Hvala Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo na pozivu na sudjelovanje u projektu i priliku da još više brinemo za svoje zdravlje te svakodnevno osvješćujemo važnost vode za naš život i zdravlje!


 

Vodeni tjedan zdravlja u vrtiću, autor: Martina FištrekIspiši stranicu